CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, August 7, 2010

Ada Menu Baru Kat Situ

Khamis petang en. abah balik keje awal.  Jarang dia balik keje awal.  Tapi kesian balik ngan muka letih.  Selalunya kalo akak tengok muka monyok semacam je, akak jarang tegur, akak buat derkkk ja.  Anak-anak pun akak soh main kat luar, tak yah bising-bising dalam umah.

Sebenarnya, dia plan nak bawak berbudak bertigas tu kluar makan.  Rasanya kengkawan semua dah tau sangat faveret bebudak tu, mana lagi kalo bukan "Rumah Pizza"  Nak tepek gambar pun bosankan, pasal asik makan mende yang sama je. Tapi layan jalah gambar bebudak ni.  N3 tanpa gambar pun bosan gaks...ahaakkksss
2 org budak ni tengah dok ngendap laks
Ami bukan main berselera lagi, akak paksa dia habiskan pizza tu
bbbruuppp....kenyangggg

Sambil belek menu, akak terpandang satu pamplet promosi sepanjang bulan Ramadhan kat Pizza Hut.  Ada menu baru utk customer yang nak g berbuka posa kat Pizza Hut nanti. Ada Nasi Kurma Ayam, Pizza Ayam Sinar Harapan n minuman Ramadhan Fizz.  So bulan posa nanti, kalo teringin nak ubah selera, boleh singgah Rumah Pizza, cuba menu baru.
klik kat gambar kalo nak tgk lebih jelas
sumber gambar - tq to pakcik google

15 comments:

Zaidah said...

sempenan bulan Ramadhan memang banyak promosi...

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

hehehe every week dah ke gi pizza hut..?lin nak buka satu la dkt dgn rumah kak sue..hehehe dah anak2 suka kan, layan jela..habes takpela..jgn membazir ye tak :)
lin pun, last wednesday gi pizza hut..didi nak..lin pun nak!hehehe

echa said...

mesti kena cuba nie....
tahun lepas punya menu nasi kurma je.tahun nie dah tambah menu lain...rugi2 kalu x try

Kancilbiru said...

wow pizza ada promosi sempena raya...kena terjah laa nanti tp mesti ramai kan...

nza said...

nk wat camne, dh selera anak2 kt tmpt tu, kita ikut jerrr la kn....

Dinas Aldi said...

happy sungguh bebudak tu bila ke 'rumah pizza', hehe,

MAMASYAZA said...

to zaidah,
memang pun, promosi giler gilerrrrr, duit pun giler giler gak la yang kluar..hehehe

MAMASYAZA said...

to lin,
a'ah rasanya baru2 ni pun kami ada pegi, tapi apakan daya bebudak bertigas tu mmg suka makan kat situ, hari2 pun takpe. dekat umah kak su memang ada pizza hut ni, tapi kureng kick..sanggup pegi yg jauh nun di alor setar

MAMASYAZA said...

to echa,
yup kena cuba, tahun lepas akak tak sempat nak cuba nasi kurma tu, akak laks tak suka makan ayam, menu kali ni bertemakan ayam...potoongggg nikmat btoiiii

MAMASYAZA said...

to niza@KANCILBIRU,
kena terjahhhhh....org ramai tu sudah pastinya, tak leh nak elak lagi

MAMASYAZA said...

to akak niza,
memang pun selera bebudak sekrg, bukan main hebat lagi. kita dulu tak merasa nak mkn kat pizza hut selalu. apapun su lebih suka mkan kat McD, rindu kat double cheese n strawberry sundae

Yati said...

Wah, sedapnya makan pizza... Yati pun camtu, kena paksa jugak budak-budak ni abiskan kalau makan di pizza hut, sebab mahal, membazir je, kalau tak abis. Tapi kalau anak tak larat abiskan, mak budaknya la yg abiskan. Harus, makan apa yg teringin, nanti bulan posa, dah kena control. Hehhe...

bobhandburry said...

Salam singgah, nice blog
:)

Zu
http://www.zuwairiaiman.com

BB Luvs Me said...

Nice blog!

lovely blog!!!!

xoxo
BB Luvs Me

Come join our facebook giveaway and get a chance to win clothes for your baby!

Feel free to visit our website bbluvsme.com!

Nieyl said...

dapnyer..de menu baru....

p/s:jenjalan n follow kat cnie =)

Post a Comment